FUNCiFUR insektsbaserad hundmat

FUNCiFUR insektsbaserad hundmat

Näringsrik insektsbaserad hundmat från FUNCiFUR. Hälsosamt och hållbart för alla vovvar men också för planeten 💚

FUNCiFUR jobbar för en hållbar och transparent hundvärld, för att bara det bästa ska hamna i alla pälsklingars matskålar. De värnar om hälsan hos våra vovvar men även planetens och utvecklade därför sina insektsbaserade helfoder.

Deras hundmat är utvecklad tillsammans med veterinärer och näringsspecialister, och passar alla raser och storlekar och finns för vuxna hundar och valpar. Deras produkter innehåller bara naturliga ingredienser av hög kvalitet, för att säkerställa en näringsrik och balanserad kost. Proteinet kommer ifrån insekten svart soldatfluga som är en högkvalitativ källa till naturligt och allergivänligt protein.

Insekten svart soldatfluga är rik på aminosyror med hög smältbarhet vilket gör att hunden kan enkelt tillgodogöra sig alla värdefull proteiner. Det är dessutom en ny proteinkälla för de flesta hundar, den kan därför vara bra för hundar med allergier eller känslig mage. Protein från insekter kommer inte bara med hälsofördelar för hunden, utan har även en betydligt lägre klimatpåverkan än protein från andra animaliska proteinkällor som exempelvis nötkött då produktionen kräver mindre mark-, vatten- och foderanvändning.

www.funcifur.com

Mer läsning