Magnusson Petfood foder

Magnusson Petfood foder

Omsorgsfullt ugnsbakad hundmat gjord på färskt, svenskt kött med färska ägg och grönsaker som levereras dagligen från våra lokala bönder.

I Familjen Magnusson har vi lagat hundmat i flera generationer. Det hela började med farmor Ullas brinnande passion för sina Grand Danois, som så småningom ledde till att hon startade ”Kennel Airways”. Genom att driva kenneln lärde hon sig hur viktigt det är med bra råvaror för en frisk benstomme och en skinande päls. Därför bestämde hon sig för att laga all hundmat själv hemma i köket på Håbolund. Resultaten lät inte vänta på sig. Farmors hundar gjorde succé på hundutställningar både i Sverige och utomlands.

Vi är idag fortfarande ett litet, passionerat familjeföretag och lagar än idag all hundmat hemma på gården. Varje morgon levereras färskt kött tillsammans med utvalda ägg, bär och grönsaker till vår dörr. Vi använder oss enbart av svenska råvaror, helst från så närliggande gårdar som möjligt. Dessutom gör vi något så unikt att ugnsbaka vår hund- och kattmat för att bevara råvarornas naturliga egenskaper och ta tillvara på näringen på allra bästa sätt. Så att våra vänner får i sig mat som både gör gott och smakar gott.

 

Erbjudande via Hundguiden

Du hittar våra produkter i din lokala matbutik eller online.

www.magnussonpetfood.se

Mer läsning